Crestin 3D.net

Caci noi nu putem sa nu vorbim despre cele ce am vazut si am auzit.

Daca fara sa vrei mintea ta este chinuita de "problemele stiintifice", ale Evolutionismului, citeste cu inima deschisa dezbaterea ce va urma, participa cu intrebari... Dar mai inainte, te rog, spune o rugaciune cinstita: " Doamne, daca existi, vorbeste-mi, deschide-mi ochiii mintii ca sa pot intelege ..." Amin

Cuvinte cheie : dumnezeu, evolutia, stiinta

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

nu este ? ... :) just kiding.
Pai in primul rand Dumnezeu a creat omul pentru a avea o iubire reciproca, Dumnezeu a creat pe om dupa chipul si asemanarea Lui (nu vorbesc de infatisare, desi poate Adam semana), vorbesc depre caracter, despre suflet, duh, sentimente etc. Nu cred ca Dumnezeu seamana cu o maimuta nici la propriu nici la figurat.

Răspunde la Aceasta

Poate mintea nu este chinuita "fara sa vrei" de astfel de intrebari..poate chiar vrei sa ti/o chinuiesti cu asa ceva. Daca nu ti/ai chinui/o deloc...

Răspunde la Aceasta

adanc cugetat!

Răspunde la Aceasta

Si "uni" scriu ca maimutele.

Răspunde la Aceasta

Florin, cat de sigur poti fi ca nu exista? ce anume este Zeitgeist ?

Răspunde la Aceasta

Florin , l-am vazut... Era mai degraba o intrebare prin care sa-mi argumentezi de ce as crede acel filmulet si nu as crede Biblia - Cuvantul Lui Dumnezeu !

Răspunde la Aceasta

Daca stramosul nostru este maimuta, de ce acest fenomen al evolutionismului nu se mai intampla si astazi?

Răspunde la Aceasta

(creatie sau evolutie?)
REVOLTA MAIMUTEI

Odatã, o maimutã din neamul anecdotic,
Venind la sfat pe-o creangã de arbore exotic,
A zis: Atentiune! Sunt foarte afectatã!
Cãci circulã prin lume-o vorbã, deloc adevãratã,
Cã omul ar descinde din buna noastrã rasã.
si însãsi ideea aceasta-mi pare odioasã!
Ati pomenit vreodatã divorturi printre noi?
Copii lãsati pe drumuri sau strigãt de rãzboi?
Cine-a vãzut în hoardã la noi bolnavi mintali,
Drogati, lacomi de cãrnuri sau homosexuali,
Excroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie?
În neamul nostru nobil nu vezi asa prostie!
Noi n-avem mafii crude în stirpea noastrã-aleasã,
Nici teroristi, nici dogme, nici luptele de clasã.
Cât am bãtut eu jungla... Scuzati, n-am observat
În obstea maimuteascã vreun cocotier privat
Nici garduri si nici paznici, nici pui murind de foame
Sau omorâti în tainã de asa-zise mame.
Nu veti vedea vreodatã cât soarele si luna
O minte de maimutã dospind în ea minciuna.
Chiar dac-as fi silitã de vreun laborator,
N-as deveni port-bâtã si nici informator.
si iatã, înc-un lucru din lumea mea de jos:
La noi nu se întâmplã rãzboi religios.
Nici sfinte inchizitii, nici libertãti în lanturi
Nici chefuri dupã care sã ne culcãm în santuri,
Nici ordine mondialã, nici nationalism,
si nici vreo îndoialã ce-aduce ateism.
E-adevãrat cã omul a coborât ca noi,
Dar nu, fiti rezonabili,
N-A COBORÂT DIN NOI!

Răspunde la Aceasta

Draga Florin...daca tot crezi atat de mult in orice altceva decat "creationsim"..nu te-ai intrebat vreodata...cum au aparut plantele...se trag si ele din reptile sau maimute?..de ce azi maimutele nu mai evolueaza? sau ti se pare mai normal sa crezi ca toate elementele chimice din acest univers ( care..hm...nu te-ai intrebat cum au aparut, si cum de exista) s-au intalnit la momentul potrivit si in conditii potrivite si a aparut celula, decat sa crezi ca exista Dumnezeu?
Imi pare rau ca te uiti la toate prostiile care iti cad in mana..si daca macar putin ai cerceta informatiile pe care le asimilezi...ai reusi sa discerni ce e adevarat si ce nu...

Răspunde la Aceasta

Salutare la toata lumea! Abia am terminat Facultatea de Automatica!!! Si sa fi vazut acolo dezbateri in pauza :-)) Nu a-ti auzit de Proiectul Adam (National Geographic si Discovery)??? Stiintific s-a demonstrat prin probe ADN si multe altele ca noi oamenii nu avem nici o legatura cu maimutele, nici macar cu H*** Sapiens Sapiens, in afara de un singur lucru: avem acelasi Creator!!!
Deci s-a mai dezlegat un mister. Cu cat inaintam in stiinta, cu atat mai mult se adevereste Biblia.
Acum, a cui credinta este oarba, sau mai bine zis mincinoasa?
Cautati adevarul, si Adevarul va v-a face liberi!
Pace!

Răspunde la Aceasta

Florine draga...profa ta de bio in clasa a 12-a o sa te contrazica si o sa te informeze ca creationismul e stiinta, alaturi de evolutionsim si toate ramurile sale.In plus..asa cum a zis Marin Ioan, s-a demonstrat ca toate teoriile lui Darwin si nu numai sunt niste aberatii, si multi oameni de stiinta au ajuns sa se alature creationismului, dupa ce au fost evolutionsiti convinsi, pentru ca au descoperit ca toate ideile pe care le sustineau erau gresite...
Eu nu am de gand sa port o discutie in contradictoriu cu tine, dar am sa iti zic ceva ce un profesor (si nu de religie) mi-a zis:
"Daca nu crezi in Dumnezeu si nu exista nu ai pierdut nimic.
Daca crezi in Dumnezeu si nu exista iar nu ai pierdut nimic.
Daca crezi in Dumnezeu si exista, vei fi fericit.
Dar daca nu crezi in Dumnezeu si El exista, va fi vai si amar de tine!"
Asa ca eu zic sa te gandesti la asta...

Răspunde la Aceasta

In primul rand citatul ii apartine lui Blaise Pascal,si faptul ca il folosesti exprima doar existenta unei nesigurante.
In al 2-lea rand, creationismul nu e in nici un caz o stiinta, pentru ca stiinta presupune dovezi,dovezi de care creationismul nu dispune, iar "profa de bio" nu o sa te informeze contrar doar daca e o incompetenta.
In al 3-lea rand, as dori sa aflu cam cine a dovedit gresite teoriile lui Darwin?tu? sau altcineva de pe forum? Pt ca eu cel putin nu am auzit nimic. Nu face afirmatii pe care nu le poti sustine.Chiar daca teoria lui Darwin are lipsuri, acestea nu se compara cu lipsurile teoriei creationiste.De unde si pana unde nu avem nici o legatura cu maimultele din moment ce cimpanzeii au 98% din Adn-ul nostru?

Răspunde la Aceasta

Forum

AMOS

ZECE GRESELI ALE LUI DARWIN 2 răspunsuri 

În 2009 s-au împlinit 200 de ani de la naşterea lui Charles Darwin şi,totodată, 150 de ani de la publicarea cărţii sale Originea speciilor. Unadintre cele mai influente cărţi din istoria modernă, ace…

Începută de AMOS în Anunturi. Cel mai recent răspuns de Baia Mare cu 1 oră în urmă .

Ioana M.

cum poti sa iti dai seama ca e potrivitul ptr tine? 64 răspunsuri 

tot mi-am pus intrebarea aceasta....cum poti sa iti dai seama ca e tocmai potrivitul sau potrivita vietii tale?....casatoria imi pare o alegere foarte grea....daca nu ti-ai dat seama pe cine iubesti…

Marcat cu cuvinte cheie : Dumnezeu!, la, de, adevarata, casatoria

Începută de Ioana M. în Familie. Cel mai recent răspuns de Baia Mare cu 1 oră în urmă .

Monutzά║admin•║

~~Arta~~ 147 răspunsuri 

am observat ca numai e pe site acest "joc" *stiti regulile, dar pentru cei noi le scriu din nou, user1#- ataseaza o imagine dedesubt scriind "next"(adica subiectul imaginii urmatoare) user2#- atasea…

Marcat cu cuvinte cheie : Arta

Începută de Monutzά║admin•║ în Fun. Cel mai recent răspuns de emanuel cu 2 ore în urmă .

Monutzά║admin•║

Stiati ca... 119 răspunsuri 

Stiti toti jocul... spunem lucruri noi.. incepem cu "stiati ca"...si restu stiti Have fun

Începută de Monutzά║admin•║ în Fun. Cel mai recent răspuns de emanuel cu 4 ore în urmă .

© 2010   Creat de Crestin 3D

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat